Personvern og informasjonskapsler

Denne personvernerklæringen informerer om hvordan Erik Tanche Nilssen AS (Foretaksregisteret 819 075 832 MVA) samler inn og bruker personopplysninger når du benytter våre tjenester og om dine rettigheter.

Personopplysninger som innhentes og behandles

Vi innhenter personopplysninger for å forbedre vår tjeneste til deg. Ved bruk av våre tjenester kan vi be om personopplysninger for å ta kontakt eller identifisere deg. 

Eksempler på personopplysninger er navn, telefonnummer, e-post adresse og bruksdata. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. 

Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til tjenesten.

Formålet med behandling av personopplysninger

  • for å ta kontakt og tilby våre tjenester
  • for å gi tilgang til våre tjenester
  • for å sende relevant informasjon
  • for å gi kundeservice og støtte
  • for å oppdage, forhindre og adressere tekniske problemer

Lagringstid

Dine personopplysninger blir lagret så lenge du er kunde hos oss, og i minst 3 år etter at tjenestene og kundeforholdet er avsluttet. Personopplysninger knyttet til fakturaer og betaling beholdes i minst 5 år, slik det er påkrevd i henhold til norsk regnskapslovgivning. 

Utenfor kundeforhold slettet personopplysninger etter databehandlingen er avsluttet.

Rettigheter

I henhold til norsk lov kan du når som helst få innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret om deg, og få disse rettet eller slettet dersom du ønsker det, ved å sende oss en e-post.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.Dersom du mener at vi ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til Datatilsynet.

Kontaktinformasjon

kundeservice@etn.no
Erik Tanche Nilssen AS, Hagebyveien 26, 3734 Skien

Informasjonskapsler

Websiden benytter ikke identifiserbare opplysninger via informasjonskapsler for å måle trafikken på websiden og for å forbedre brukeropplevelsen. Om du ikke aksepterer bruk av informasjonskapsler kan du slå av «cookies» i din nettleser.

Chatten vi bruker på nettsiden er utviklet av FrontApp. Den bruker cookies bla for å huske dialogen midlertidig (kjekt når du lukker nettleseren ved et uhell). Her spør vi om kontaktinfo for å følge opp henvendelsen bedre, men dette er helt frivillig. Med mindre du oppgir informasjon om deg vet vi altså ikke hvem du er. 

Cookies fra Front starter med fc

For å forbedre nettsidene våre, samler vi i perioder inn tilbakemeldinger med tjenesten Hotjar. Tilbakemeldinger lagres hos Hotjar sammen med noe teknisk informasjon, feks om brukeren har besøkt siden på mobil eller pc. Dette gjør vi for å løse feilmeldinger lettere. 

Cookies fra Hotjar starter med _hj og er godt dokumentert på Hotjar sine nettsider.

På kontaktskjemaet vårt bruker vi cookien XSRF-TOKEN. Denne forsikrer oss om at de som fyller ut skjemaet gjør det på vår side, og ikke eksternt. Dette er av sikkerhetsmessige grunner.